Header Image

YURT – İmar Sen 1. Genel Kurul Toplantısı

YURT – İmar, Bayındır, Çevre Ve İnşaat Hizmetleri, Yol, Afad, Tapu Ve Kadastro Çalışanları Sendikası (YURT – İMAR SEN) Tüzüğü gereği yapılacak “1. Olağan Genel Kurul Toplantısı” 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü 15.00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.
Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 10 Ağustos 2019 Cumartesi günü 15.00 – 17:00 saatleri arasında “çoğunluk şartı aranmaksızın” Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı toplantı salonunda (Medrese Mah. Lise Cad. Sayarlar İş Hanı Kat:3 No:10) Merkez Yozgat adresinde yapılması Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun aldığı 12/07/2019 tarih ve 2019/09 nolu karar ile yapılması kararlaştırılmış olup 1 Genel Kurulda aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir.
GÜNDEM:

1. Açılış ve Yoklama
  2. Divan Heyetinin Oluşumu
  3. Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması
  4. Genel Başkanın Konuşması
  5. Tüzük Tadilat Komisyonun Oluşturulması
  6. Faaliyet Raporunun Okunması ve Oylanması
  7. Mali Rapor ve Bütçenin Okunması ve Oylanması
  8. Tüzük Değişikliklerinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması
  9. Sendika Organları Seçimi (Yönetim Kurulu, Denetim ve Disiplin Kurulu, Üst Kurulu Delegesi Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi)
  10. Dilek ve Temenniler
  11. Kapanış