Genel Başkanımız Mehmet ÇOLAK 15 Temmuz Mesajı Yayımladı

Demokrasi ve Millik Birlik günü olarak andığımız 15 Temmuz gecesinin bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Yurt İmar Sen Genel Başkan Mehmet ÇOLAK, “Devlet içinde yapılanmış şer odaklarının devletimize, demokrasimize yani halkımızın kendi iradesine yönelik bu kanlı girişimi, milletimizin tek yürek olarak sokaklara dökülmesi sayesinde başarısız olmuştur. Yakın tarihimizin en karanlık gecesi Türk milletinin cesareti ile aydınlanmıştır.” diye ifade etti.

Halkımızın, ‘tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet’ kavramları etrafında birleştiğini dile getiren Genel Başkanımız  ÇOLAK, “Kurtuluş Savaşında Anadolu’ nun her yanına yayılan bağımsızlık ateşinin sönmediğini gösteren, genci yaşlısı, kadını erkeği tüm vatanseverlerin yazdığı bu destan kuşaklar boyu hafızalardan silinmeyecektir. Türk Milleti, ortak değerlerimizi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma noktasında ne kadar gözü kara olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir.” dedi.

Türkiye’ nin demokrasi geleneğinin nice sınavlardan geçtiğini ifade eden  ÇOLAK, “Tüm dünyanın takip ettiği 15 Temmuz gecesinde milletimiz canı pahasına devletinin arkasında durmuştur. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Gazilerimize sağlıklı uzun bir ömür diliyorum. .” ifadesini kullandı.

Happy
Sad