Başkanın Mesajı

Hayatı anlamlandıran, ona güç katan aslında inanmaktır. Tüm benliğiyle inanan ve bu uğurda durmadan çalışan ve çaba sarf edenler ise mutlaka arkasında eserler bırakır. Öylesine eserler ki bir bakmışsınız milyonlarca çalışanı içine almış ve bu inancın zafer olacağını anlarız.
Bizler inandığı davada hiç geri adım atmadan. Mücadelesini hak üzerine kurmanın gayreti ve çabası içerisinde ve bu bilinçle “ İnsanı yaşatmak, insanlığı yaşatmaktı.” Bizler  Anadolu sevdalısı kardeşlik bilinci ile hareket ederek memleket derdiyle dertlenen bireyler olarak. Bunun için ülkemizin her köşesini adım adım gezmekten geri durmayacağız. Her gittiğimiz yerde Kamu Çalışanlarımızın ve kardeşlerimizin gönüllerine dokunarak.
 Bizlerdeki coşkuyu, vatan sevgisini, kardeşlik bağı, mücadele aşkı ile Meydanlar da kamu kurumlarında çile çekmiş, hep ikinci planda bırakılmış, öz yurdunda garip bırakılmış Kamu çalışanlarımızın sesi olmaya ve güçlenerek artık bir çağlayan gibi akmanın zamanı geldiğini, çektiğimiz çilenin bitirilmesi gerektiğini, hakkın kutsal olduğunun bilincinde olacağız, bu milletin kadim bir millet olduğunu, biz bir olursak iri oluruz ve bu düsturla hareket edersek bu kardeşlik aşkı ile haksızlıklar karşısında tüm gücümüzle haykıracağız.
            Biliyoruz ki bu bilinçle hareket edersek, kamu çalışanlarımızın yüreklerine dokunarak. Güzellikleri içinde taşıyan bu sendika bir gün coşacak  ve birlik beraberlik ile tüm kamu çalışanlarımızı ve Yurt Sendikası üyeleri ile ve tüm benliğimizle, Bu birlik ve beraberlik meşalesini yakacak gönül ve yol arkadaşlarımıza ihtiyaç vardı. Sendikacılık onurunu diriltecek, ayakta tutacak ve köleleştirmeyecek birileri bunun için mücadele ederek,  Hakkın ve haklının yanında olmaya, hak mücadelesinde bir adım geri atmadan ve sonun da zafere ulaştıracağız.   Çıktığımız bu yolda yorulmak nedir bilmeden,duraksamak nedir görmeden. Sendikamızı büyütmek ile görevlendirildiğimizin farkında olacağız.
   Sendikacılıkta önder ve söz sahibi olmak için. Ülkemizde sorunlu değil, sorumlu sendikacılığın önünü açarak. Bunun için mücadele vermeye devam edeceğiz. Yurt Sendikaları ile büyük bir aile kurmaya. Bu ailenin neferleriyle hedefine doğru ilerleyerek büyümenin birlik olmanın gayreti ve kazanımlarının vereceği büyük mutluluğu birlikte yaşamak arzusu ile…