Header Image

2016 yılı Mart ayı programı belli oldu

Sendikamız Genel Merkez Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT – AY Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – AY Sen Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Başkanı) Halil YOLALANA’ın katılımları ile 24,25,26 ve 27 MART 2016 tarihi itibariyle yapacak il ziyaretleri belli oldu
Neden YURT – AY Sen vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve başta Eğitim olmak üzere bütün Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Genel Başkanlarımızın katılımıyla yapılacaktır.
“Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Eskişehir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve İstanbul illerinde yapılacaktır.
Üyelerimize ve Kamu Çalışanlarına Duyurulur.
NOT: Toplantı yer ve saat bilgisi Sendikamız Genel Merkezi ve İl Başkanlıklarınca açıklanacaktır.

Happy
Excited